Christelijk geloof voor welwillende sceptici

Christelijk geloof voor welwillende sceptici

n m'n vakantieblog heb ik geroepen dat ik een blog zou gaan schrijven over het boek van Tim Keller, welke ik in Italië heb gelezen. 

Ik ben dat nog steeds van plan ;-)

Maar in de afgelopen weken was ik best wel druk. Op de zaak zijn we op 1 oktober overgestapt op nieuwe kassasystemen en winkelautomatisering. En dat ging niet zonder slag of stoot. Pas vandaag heb ik m'n opgelopen achterstand in m'n administratie enigzins ingehaald. Ik hoop a.s. maandag weer helemaal bij te zijn. De tijd die ik overhield (dat moet, je kunt niet 24 uur per dag werken) heb ik vooral met andere dingen ingevuld i.p.v. hyves en twitter. 

Ik hoop straks weer wat meer tijd te vinden voor de andere leuke, mooie en boeiende dingen des levens. 

Dus is het weer tijd voor blogs met inhoud... 

Ik hoop in m'n volgende blog een soort samenvatting te geven van het boek van Keller, én van een ander boek. Het is het kleine boekje 'Jezus: Feit of fictie' van Josh MacDowel. Klik maar eens op deze link: http://www.bol.com/nl/p/boeken/jezus-feit-of-fictie/666794943/index.html Voor de prijs hoef je het niet te laten... 

Ik geloof dat het bestaan van God te bewijzen is aan de hand van de getuigenissen over en door Jezus. De twee boeken kunnen daar heel goed bij helpen. Juist voor sceptici is het beide goed te gebruiken leesvoer. 

To be continued...